Външна Врата с магнитна мрежа, Здрав Тежкотоварни Мрежест Завеса с москитными мрежи за мухи, Закрывающаяся вратата с отворени ръце, с широк Полнорамным на една Кук?

Външна Врата с магнитна мрежа, Здрав Тежкотоварни Мрежест Завеса с москитными мрежи за мухи, Закрывающаяся вратата с

BGN 15.19

Новинка

Налично за поръчка

【Размер на вратата с магнитен екран е 35" x 82"】Той е подходящ за размера на отвора на вратата до 34" x 80".Подходящ за вашия размер на вратата : 34" x 78", 34" x 80", 30 x 80", 32" x 80".Моля, Измерете Първо Преди Да Поръчате!Здрава мрежа от фибростъкло, нови модернизирани магнити и подсилена горна част никога не са скъсани,силни и издръжливи. 【Лесна инсталация и премахване】Инсталацията се извършва с помощта на пълен самозалепваща лента magic(в комплекта), която бързо и лесно се прикрепя към вратата, без пробиване, трябва да не купуват никакви допълнителни инструменти. 【Устойчивост на вятър и магнитното】Произведени с помощта на ветрозащитной дизайн засова с магическа стикер, добавете допълнителни gravity пръчки в долните страна, за да предотврати разкриването на вятъра, а също и позволете на екрана мигновено да се закрие. 【Автоматично затваряне на】26 магнити зашити в магнитната лента на екрана, за насекоми.При преминаване през магнити раздвигайте и покривайте с магнитна завесата плътно и без пропуски. 【Впускайте свеж въздух】Тази магнитна москитную на окото може да се приложи към вратата с помощта на газ и прозрачно.Сравнете обикновена шторку и завесата с много слънчева светлина и свеж въздух.Отвътре, както обикновено.

Добавки за продукти

Врата с магнитна мрежа Flux Phenom - Подвижни мрежи с самоуплотняющимися магнити - Не пропуска Природата Новинка Най-добра цена