Надуваем Аква парк HuaKastro 13x12 Фута, Много голям Бияч с влажна и Суха пързалка С 2 Дълги пързалки, Разбрызгиватель, Голям Басейн с пръски, Стена За катерене, Лесна настр?

Надуваем Аква парк HuaKastro 13x12 Фута, Много голям Бияч с влажна и Суха пързалка С 2 Дълги пързалки, Разбрызгиватель,

BGN 215.99

Новинка

Налично за поръчка

????Свръх размер : 13,5 х 12 х 7,7 метра .Изработен от 100% безопасен материал от плат Оксфорд с фолио PVC, прави го по-здрав и лесен за счупване. ☀️ Един надуваем замък за всички сезони - Децата обожават да се катерят нагоре и да се плъзга надолу, изгаряне на цялата тази допълнителна енергия.Бонус дизайн за влажен употреба с допълнителен спрей вода и басейн за задържане на водата за следващата си лятна забавно!.????Насладете се на водни развлечения и запазете прохлада през лятото : Голям плувен басейн с пръски и на две пързалки с пръски вода, отлично забавление за деца в задния двор!. ✨ Стена за катерене, елегантно проектирана с дупки за краката в шахматна дъска модел и ленти за ръцете, за малки крачета може лесно да се изкачи.??? Мокро и сухо употреба : насладете се на водни развлечения на открито в двора в горещ летен ден.Или поставете надуваем къща вътре в дъждовен или студен ден, добавете океанските топки в басейна, това е идеалното място за вашите деца, за да изгори цялата тази допълнителна енергия. ✨ Чудесен подарък за децата на парти по повод на завръщането си в училище или рожден ден, направете детски парти на по-ярка от всякога.Препоръчва се за деца на възраст 3-10 години, е подходящ за съвместна игра 3-4 деца.Той може да издържа тегло 350 паунда (оферта : теглото на всяко дете трябва да бъде по-малко от 100 паунда). ☀️ Висококачествен вентилатор, сертифицирана от UL, с висококачествен двигател, като животворна силен вятър, бързо се възгордява надуваем замък и надеждно и безопасно да се възгордява къща.При мощност от 480 Вата, но достатъчно силен выдувании на въздуха, нашият вентилатор работи по-тихо, отколкото други. ??? Добре опаковани - идва с чанта за носене от Оксфорд и здрава трансмисия. ✔️Високо качество на изработка : По-здрав плат и отлични зашити шевове.По-добре да се поберат и украсяват в детайли. ✔️Избран мощен вентилатор, който е по-тихо и трайна. ✔️Самостоятелно разработен марка, бързо реагират за решаване на проблеми. ✔️Високо качество на изработка : По-здрав плат и отлични зашити шевове.По-добре да се поберат и украсяват в детайли.✔️Избран мощен вентилатор, който е по-тихо и трайна.✔️Самостоятелно разработен марка, бързо реагират за решаване на проблеми.

Добавки за продукти

Набор от барабанни глави за аквариума (MOTC-K24) Новинка
Набор от барабанни глави за аквариума (MOTC-K24)

Винтажное покритие барабанная корона с дебелина 10 милиметра.с вградена вертикална чувствах ивица.Идеа

BGN 43.13
Преглед на SeaDive Oceanways Superview-HD с многослойно покритие със защита от uv/отблясъци и противотуманной маска за Новинка Най-добра цена
Алуминиев фитинг за шланг Dixon 300-ALT-AL с камера и канавкой, 3 Plug x 3 Кръг за камион Новинка
Алуминиев фитинг за шланг Dixon 300-ALT-AL с камера и канавкой, 3 Plug x 3 Кръг за камион

Прав корпус с две дупки за свързване на две тръби, или тръби с помощта на кулачковых и канавчатых фитинг

BGN 7.02
Заваръчни пръчки TIG от неръждаема Стомана KUNWU ER308L 1/8 x 36 (2 кг) Новинка
Заваръчни пръчки TIG от неръждаема Стомана KUNWU ER308L 1/8 x 36 (2 кг)

Обикновено заваряване подобни стомани, особено за заваряване 19% хром – 9% никел аустенитных неръждаеми

BGN 14.39