ТОПФЛАГИ Тънък Флаг от Синята Линия 3x5 Назад Сини Полицейски Знамена, Сини на Живот Имат Значение За Първите Ответниците Знаме на Открито, на Бродирани и Зашити Лен?

ТОПФЛАГИ Тънък Флаг от Синята Линия 3x5 Назад Сини Полицейски Знамена, Сини на Живот Имат Значение За Първите Ответниците

BGN 12.79

Новинка

Налично за поръчка

????Полицейски знамена 3x5 външен пилон НЕ ВКЛЮЧВА флаг на правоохранителните органи, изработен от полиестер най-високо качество.Здрав тежкотоварни найлонов материал 210 D осигурява неувядаемый ярък цвят, прави знамена най-дълго използвани на открито или на закрито.??? ИЗГОТОВЬТЕ полицай флаг 3x5 с чудесен ярък цвят и с най-добрите бода. 100% умение клас лукс за всеки детайл се съединяват на лечение. ???? МОНТАЖНИ втулки от материал,защитен от ръжда, и са лесни за инсталиране.Удебелена сверхпрочная месинг може да се запази трайността на полицай хартата.Той е достатъчно стабилен, за да се мотае на външния стълб, дори в екстремни климатични условия, като например сняг, буря. Случай : полицейски флаг синя линия може да се използва за парад, закачено на закрито и на открито.Покажете вашата гордост за това, че сте служител на американските правоприлагащи органи или на полицията, с помощта на този флаг с тънка синя линия.Ние почитаме онези,които рискуват живота си и да осигури сигурността на жителите. ????Върнете СЕ, ако срещнете някакви проблеми с качеството, свързани с тънка синя линия на американското, ние обещаваме да ви 100% връщане на парите.

Добавки за продукти

Знамена на Коста Рика Малък Струнен мини флаг Коста-Рика, Вимпел, Банерни украса Новинка
Ахим Мебели За Дома, Открит Гумена Подложка, Добре Дошли Палми Новинка Най-добра цена
Ахим Мебели За Дома, Открит Гумена Подложка, Добре Дошли Палми

Устойчива на плъзгане гумена облегалка.Мека здрава повърхност от полиестер, осигуряващо като функцион

BGN 12.59
Подложка от естествена вълна DII, Подложка За поздрав, Тропически Поздрави, 18X30 Новинка
Подложка от естествена вълна DII, Подложка За поздрав, Тропически Поздрави, 18X30

100% ВЛАКНА от КОКОСОВ КОЙРЫ : Трайно натурално влакно, което се използва за създаване на твърда четина, ид

BGN 19.99