10 X Сменяеми глави за пресовано парцал за въртене Парцал, Бензиностанция накрайник за меки материали от микрофибър, Смяна на Накрайник за парцал за лесно почистван?

10 X Сменяеми глави за пресовано парцал за въртене Парцал, Бензиностанция накрайник за меки материали от микрофибър,

BGN 19.19

Новинка

Налично за поръчка

ПРЕЗАРЕЖДАНЕ на ПАРЦАЛИ ПРЕМИУМ-КЛАС : Подмяна на главите меки материали е изработена от 100% сверхмягких абсорбираща нишки от микрофибър; Абсорбиращи нишки, които да не се надраскат повърхността на пода и се отстранява твърда кал и мръсотия, за почистване без пържоли, тази превръзка въже е идеален за употреба при вытирании цялата твърди подови повърхности без драскотини. КОРОНА ЗА ПОДМЯНА на ВЪЖЕ 10 Бр. : Меки и гъвкави глави за подмяна на въже е идеално за система парцал с триъгълен въртенето за леки вълна.Вътрешен триъгълни джанти размер на 3,9 инча и външен триъгълни джанти с диаметър 5,7 инча.ЛЕСНО ОТЖИМАЙТЕ ГЛАВИ ЗА ШВАБР от МИКРОФИБЪР : Дизайн на главата за парцал с въртене на 360 градуса, позволява по-добро почистване на ъгъл, което може да бъде лесно за почистване труднодоступного ъгъл или под мебелите, което прави почистването на пода бързо, с помощта на прости въртене.ПРЕЗАРЕЖДАНЕ на ПАРЦАЛ ЗА МАШИННО ПРАНЕ : Зареждане с гориво на главата парцал от микрофибър за машинно пране с продължителност до 3 месеца; Подходящ за измиване на ръцете и машинно пране, спестявайки време и труд за почистване на пода и главата на парцали.Дългогодишна функция за повторно използване осигурява чистота на околната среда и спестява вашите пари в ежедневния живот.УНИВЕРСАЛНИ салата ВЪРТЯЩИ се меки материали-Както за мокри, така и за суха използването, повторното пълнене на глави за въртящи се меки материали е многофункционален, така че вие можете да я използвате на плиточных и дървени подове, а също и на прозорците и автомобили.Най-подходящи за подове с гладка повърхност, като например дървени подови настилки, теракот, ламинат, мраморни подове и други херметични твърди подови настилки. 10 Бр. Лесно въртяща въже от микрофибър За зареждане с гориво, работа на смени корона парцал на 360 градуса за лесно почистване на пода, миене На подове Характеристики : -работа на смени корона парцал, изработени от антиабразивных microfibers, здрав, и тази превръзка на главата парцал не поцарапает повърхност, които сте чисти. -Може да се пере в машина, tucking швабру от микрофибър за 360-градусова въртящи се меки материали. -Идеален заместител на главата парцал за системата парцал с триъгълен въртене, подходяща за по-лесна обработка. -Най-подходящи за пода с гладка повърхност, като паркет, теракот, ламиниран паркет, мраморни подове и други херметични твърди подови настилки.Технически характеристики : Размери на продукта : 8.5 инча х 8.0 инча х 12,0 инча Външен диаметър : 5,7 инча / 145 mm, Вътрешен диаметър : 3,9 инча / 100 мм Цвят : бял Пакет включва : Подмяна на главата на въже 10 бр. Умни съвети : -Главата на парцали от микрофибър могат да се перат в машините при най-щадящей тунинг, с помощта на топла вода и редовно почистване. -Смяна на глави парцал лесно се обезводнява с на въздуха и бързо отново да се използва при ежедневните домакински почистване.

Добавки за продукти

Г-Н Чист Вълшебна Гумичка Ролка За Почистване На Меки Материали (2) Новинка
Г-Н Чист Вълшебна Гумичка Ролка За Почистване На Меки Материали (2)

Магически гумички за триене дълбоко проникване на действие, отстранява прах и мръсотия, хванати в капан

BGN 66.08
Мръсни Психо С Дебело Крило За Лице Новинка Най-добра цена
Мръсни Психо С Дебело Крило За Лице

Това предпазва от всяка кал, пясък или сняг в лицето.Той има възможно найблизо до узловатым долотам за о

BGN 9.91
Havit Механична клавиатура и мишка Combo RGB Gaming 104 Клавиша Сини Ключове Кабел USB-клавиатура с подвижна поставка Новинка Най-добра цена
Ръкавици със сензор за задно положение за външни изследвания за жените Новинка
Ръкавици със сензор за задно положение за външни изследвания за жените

95% Полиестер, 5% Еластан; Подплата : 100% Полиестер; палец, показалец : 90% Полиестер, 10% Полиуретан.Внесен.Потя

BGN 31.87